Uitnodiging Algemene Vergadering en zomerdrink - 18u00Beste ICF leden,

Ook dit jaar gaat de jaarlijkse algemene vergadering van de International Club of Flanders door in ’t Braemhof - Braemkasteelstraat 6b, 9050 Gent en dit op donderdag 20 juni om 18h.

Aansluitend aan de algemene vergadering nodigen we alle aanwezigen uit voor een drankje met een hapje jullie aangeboden door de Club.

Het is mogelijk achteraf ook nog ter plaatse te dineren. Afgelopen jaren bleek dit een sfeervol gebeuren en dit jaar een uitgelezen moment om de nieuwe bestuursploeg te leren kennen. Het zou handig zijn mochten jullie dit nu al aanvinken zodat we 't Braemhof kunnen verwittigen. De gerechten worden ter plaatse gekozen en later apart gefactureerd.

Hier vinden jullie alvast enkele documenten alsook de agenda:

Wie niet kan aanwezig zijn kan zich laten vertegenwoordigen middels een volmacht. Slechts 1 volmacht per aanwezig lid is toegelaten. Bezorg je volmacht aan jullie gevolmachtigde met info@clubofflanders.com in kopie of rechtstreeks via het info-adres van de Club.

Zoals eerder aangekondigd zien we graag kandidaturen voor het bestuursorgaan tegemoet. Stuur een mail voorzien van een korte motivatie, ter attentie van de voorzitter, op het info@clubofflanders.com adres tegen uiterlijk 19 juni 2024.

Hebben jullie opmerkingen bij dit agenda of willen jullie graag variapunten aankondigen: een mailtje volstaat naar info@clubofflanders.com of naar het persoonlijk mailadres van de voorzitter: svc@5tcom.eu. Zij is ook telefonisch bereikbaar op 0475 61 79 35, net zoals de andere leden van de bestuursploeg.

We kijken er naar uit jullie talrijk te ontmoeten op 20 juni 2024. De vergadering start om stipt 18u. Ontvangst vanaf 17u30.

Namens de bestuursploeg,

Met vriendelijke groeten,
Sonja Van Caneghem

voorzitter

3 juni 2024

Praktisch


Locatie:

't Braemhof

don 20 Start: donderdag 20 juni 2024 17:45
don 20 Einde: donderdag 20 juni 2024 20:30