Netwerklunch in de Renard



Onze tweede netwerklunch van het jaar hebben we gepland in restaurant Renard te Beervelde. We hebben een apart zaaltje gereserveerd en ontmoeten elkaar om stipt 12u (ontvangst vanaf 11u45). Officiële afsluiting is voorzien om 14u maar wie wil napraten, kan dat natuurlijk altijd.

Een perfecte gelegenheid om ons netwerk uit te breiden en (nieuwe) clubleden te leren kennen in een informele setting en onze ervaringen te delen in een ongedwongen sfeer.

Iedereen komt minimaal 2 minuten aan het woord dus bereid alvast je elevator pitch voor! Wil je meer tijd om een interessant onderwerp te bespreken? Dat is zeker mogelijk! We kijken er naar uit om van elkaar te leren en boeiende gesprekken te voeren.

Wil je geïnspireerd het weekend ingaan? Schrijf dan snel is en vergeet niet, zoals altijd zijn jouw gasten meer dan welkom en kunnen jullie ze inschrijven aan ledentarief. Een ideale manier om kennis te maken met de Club!

Met vriendelijke groeten

Sonja Van Caneghem

Voorzitter ICF

Dress code: business casual

Tijdens het event nemen we foto’s om te delen op Peepl, op onze website en op sociale media. Geen probleem als je niet of niet herkenbaar wenst afgebeeld te worden, laat het ons gewoon weten!

Praktisch


Locatie:

Restaurant Renard

vrij 17 Start: vrijdag 17 mei 2024 12:00
vrij 17 Einde: vrijdag 17 mei 2024 14:00