Alles wat u moet weten over de nieuwe...De Lijn!



Recent was er nogal wat opschudding omtrent De Lijn’s gewijzigde trajecten zoals we in januari in de media vernamen. Reden genoeg voor ons om Clublid en COO van De Lijn, Dirk Busschaert, te vragen ons toe te lichten hoe de vork in de steel zit.

Hij zal ons laten kennismaken met De Lijn wat enige historiek inhoudt: hoe is De Lijn ontstaan, hoe zijn ze gegroeid en waar zijn ze vandaag mee bezig?

We zullen ontdekken hoe de organisatie gestructureerd is en hoe het huidige netwerk tot stand is gekomen rekening houdend met het bredere mobiliteitsbeleid in Vlaanderen.

En digitalisatie komt, zoals wel vaker, ook hier om de hoek kijken nu de traditionele manieren van ticketverkoop niet altijd meer volstaan. En misschien valt de naam Van Hool wel als het gaat over aankoop van elektrische bussen?

In ieder geval: jullie zullen nooit meer op dezelfde manier kijken naar tram of bus. Op deze ongetwijfeld verhelderende Clubavond verwachten we jullie dan ook in groten getalen, mét partner en gasten, op 23 april in de vertrouwde Concorde locatie op de Kouter.

En nog meer reden om aanwezig te zijn: 6 nieuwe leden hebben de Club vervoegd dit jaar en zij zullen zich die avond graag aan jullie voorstellen.

Met vriendelijke groeten,

Sonja Van Caneghem

Voorzitter

Dress code: business casual

Tijdens het event nemen we foto’s om te delen op Peepl, onze website en op sociale media. Geen probleem als je niet of niet herkenbaar wenst afgebeeld te worden, laat het ons gewoon weten!

Praktisch


Locatie:

Cercle Royal La Concorde

di 23 Start: dinsdag 23 april 2024 19:00
di 23 Einde: dinsdag 23 april 2024 22:30