Nieuwsbrief juni 2022

20 juni 2022 16:20

Beste ICF-lid,

Met de zomer en vakanties in aantocht, lijkt dit ons het gepaste moment om je te vragen een aantal heel belangrijke (na-)zomerdata van de clubkalender aan te kruisen in je agenda. Inschrijven voor deze activiteiten kan vanaf binnenkort!

De jaarlijkse club-BBQ op do 25 augustus 2022

Steeds het jaarlijkse hoogtepunt van de club en dit keer extra bijzonder… we vieren dan nl. het 55 jarig bestaan van ICF en dat gebeurt met de nodige luister én culinaire kwaliteit!

Liefst met zo veel mogelijk clubleden en de erg gewaardeerde aanwezigheid van onze zusterclubs De Hanze en House of Flanders.

Locatie: Restaurant ’t Vijfde Seizoen, Stationsstraat 9, Aalter

Prijs: deelname inbegrepen in de all-in formule van ICF ; partners, gasten en leden zusterclubs €77 (excl. BTW) ; niet-leden €97 (excl. BTW)

Formule: all-in met 7 entrée-hapjes en tafelhapje, hoofdgerecht gegaard op de green egg, verfrissend zomers dessert, koffie en mignardises, inclusief dranken voor en bij de maaltijd.

Cédric Van Branteghem, CEO van het BOIC op di 27 september 2022

Deze in Gent geboren atleet nam twee maal deel aan de Olympische Spelen, behaalde in Peking met de estafetteploeg een zeer verdienstelijke 4e plaats, was meervoudig Belgisch kampioen op de 200 en 400m en verzamelde een indrukwekkend palmares op diverse kampioenschappen.

Sinds februari 2017 was Van Branteghem meetingdirecteur van de Memorial Van Damme, om vanaf 1 maart 2022 de functie van CEO van het BOIC over te nemen van Philippe Vander Putten.

Op 27 september is Cédric te gast bij ICF in Buro.532, Rooigemlaan 532 te Gent.

FilmFest Gent op do 20 oktober 2022

Op donderdag 20 oktober zet Film Fest Gent de crème de la crème van de Koreaanse filmmuziek in de kijker tijdens het concert Korean Composers. Muziek uit onder meer Oscarwinnaar Parasite en de hitserie Squid Game zal live uitgevoerd worden (Brussels Philharmonic o.l.v. Maestro Dirk Brossé).

Afspraak in de concertzaal van Muziekcentrum De Bijloke op 20 oktober om 20u. Het concert wordt gevolgd door een receptie.

Dit is alvast ons aantrekkelijke aanbod voor een mooie ICF-nazomer. Maar nu je deze data hebt aangeduid in je agenda, wensen we je eerst en vooral een heel deugddoende, zonnige zomer!

Met vriendelijke groeten,

Sonja Van Caneghem, voorzitter

Geert Gysel, directeur

info@clubofflanders.com (mailto:info@clubofflanders.com) | gsm voorzitter +32 (0)475 617 935 | www.clubofflanders.com