Zomerse_wandeling_in_de_Kuip_van_Gent_20230811

11 augustus 2023 · Gent

CF zomerwandeling 11 augustus

Beste ICF vrienden,

Met plezier delen we de foto's van de ICF zomerwandeling op 11 augustus, die plaatsvond onder de deskundige begeleiding van ons lid Ann De Beir. Ann heeft ons verrijkt met haar diepgaande kennis over onze geliefde stad Gent en haar rijke geschiedenis, die verder reikt dan wat we doorgaans in boeken kunnen vinden.

Dankzij Ann's levendige vertellingen hebben we een dieper begrip gekregen van het bruisende verleden van de Gentenaars en de onverzettelijkheid van de stadsbewoners, die door diverse crisissen zijn gegaan en er sterker uit zijn gekomen.

Tijdens de wandeling keerden we terug naar de wortels van de Gentse nederzetting, en ontdekten we de oorsprong van deze bijzondere stad.

Deze inspirerende namiddag sloten we af op een unieke locatie, waarvoor we onze voorzitter Sonja Van Caneghem van harte bedanken.

Het was een buitengewone en gezellige avond, waar we hebben genoten van elkaars gezelschap en tevens kennis hebben gemaakt met de leden van onze zusterclub 'De Hanze - International Club of Flanders'.